Loading...
Blogg2022-01-04T15:05:01+01:00

Välkommen till min blogg med berättelser, reflektioner och frågor till dig som är intresserad av personlig utveckling och av att stärka ditt eget ledarskap för att bättre kunna leda dig själv och därmed även andra.

Det jag skriver om här berör de metoder jag arbetar med, som är baserade på kända, internationella modeller som syftar till att du som ledare lotsas genom en kraftfull förändringsresa med hjälp av dina värderingar och valda sanningar.

Den riktning du själv tar ut kommer att leda dig hela vägen till ditt personliga syfte och ditt autentiska jag, vilket är en förutsättning för att du ska kunna bli en sann förebild som andra gärna följer.

Jag har själv gjort resan, och har en stående biljett till att hoppa på tåget igen närhelst jag blir utmanad. Och det blir jag. Resan mot självkännedom tar aldrig slut, men idag har jag verktygen för att betydligt snabbare och enklare komma vidare när utmaningar dyker upp. Och ju mer jag reser, desto färre och mindre blir vägbulorna på min väg, och snabbare uppnår jag mina mål…

Min förhoppning är att mina berättelser ger dig inspiration i din egen utveckling som ledare och människa. Varmt välkommen!

Till toppen