Vi som guidar dig på din resa mot ett medvetet och inspirerat ledarskap är ett team av erfarna ledarskapsutvecklare och coacher. Vi är på olika sätt specialiserade på att hjälpa dig identifiera, förstå, utmana och lösa upp tankemönster, invanda beteenden och blockeringar som hindrar dig från att stå i din fulla kraft, det vill säga ha tillgång till hela dig – inte bara en del.

Ann-Mari Öhman

Jag jobbar idag med min största passion – att guida och inspirera dig som har en önskan om att ta tillbaka din kraft och bli en autentisk ledare och därmed en naturlig, inspirerande förebild som gör att du och ditt team enklare – och mer med glädje – kan nå era mål.

Som facilitator och coach för hundratals ledare i Sverige och i andra länder har jag upplevt hur ledare utvecklats att bli mer trygga, tydliga, effektiva, glada och inspirerade. Vägen dit har gått via ett engagerat och modigt arbete med de personliga värderingarna och de valda sanningar vi skapat kring dem, och som styr våra liv – på gott och ont, medvetet eller omedvetet.

Min egen resa började för många år sedan då jag insåg att jag till stor del levde mitt liv utifrån värderingar och sanningar jag inte valt själv. Jag hade tappat glädjen och känslan av att jag själv kunde påverka mitt liv till att bli precis så som jag vill ha det.

Idag driver jag mitt eget företag och jobbar med det jag brinner för och kan stå för, på alla plan. Det jag gör idag speglar den jag är. Det är autenticitet för mig.

Peter Svetik

I was once deeply involved in my career, with a busy life as a regional CFO responsible for 10 countries in a big international corporation, working more than I wanted, experiencing stress on a daily basis. Everything looked good ”on paper”, but I didn’t feel happy and fulfilled.

This sent me on a journey to find the true connection with my soul, and led me to create a method which brought a completely different level of balance and peace into my life. I call it Lifesouling – sailing through your life guided by your soul.

Through this method I have helped not only myself, but dozens of other people to find and unleash their true potential and transform their lives. In short, Lifesouling can help release blockages on subconscious levels and allow you to move on, on all levels of your life.

My method is offered through the Integration program, and deepens the work done through the Soulguide leadership program.

Ulrika Klockar

Tidigt fanns det en längtan inom mig att bli något. Vad visste jag inte. Först försökte jag lösa det med att hitta jobb som skulle identifiera mig, eller andra yttre attribut. För drygt 20 år sedan när jag jobbade som ledare internationellt levde jag under stor daglig stress med stora krav på mig själv, utan att veta varför.

Tillsammans med McKinsey kom jag i kontakt med ett program som förändrade hur jag skulle se på mig själv och vad jag ville göra. Kanske var den största behållningen att jag fick koll på den inre kraft som drivit mig obarmhärtigt åt ett håll jag inte ens bestämt. Att hitta kraften och få möjlighet att göra val var viktigt för mig. Det berörde mig så djupt och känslan av att hitta hem och släppa otydligt förväntningar inombords fick mig att byta fokus och börja jobba med ledarutveckling och coaching.

Jag har fortsatt min karriär och med detta som en ständig följeslagare. Idag drömmer jag om få dela denna resa tillsammans med andra och bidra till en bättre värld. Det är i mötet med andra man upptäcker sig själv.

Maria Laigar

Vi utvecklas i takt med att vi lever våra liv. Hur vi vill leva och utvecklas i t.ex. våra yrkesroller är olika, ibland gör vi mycket medvetna val och ibland ”så blir det bara”. Vad skapar jag, tillsammans med andra och hur kan mina val bli mer medvetna? Att reflektera över dessa frågor och se människor växa och ta sig an nya utmaningar tycker jag är spännande, fascinerande och berikande!

Jag har de senaste femton åren aktivt sökt att bli mer medveten om vilka val jag gör, hur de påverkar mig och hur det påverkar min omgivning. Civilekonom i grunden, med flera år som ledare och inom HR så kompletterade jag med en grundutbildning i Psykosyntes – Personlig utveckling och inre ledarskap. Det blev starten till att bli mer medveten om mig själv och mitt bemötande av andra människor, både i det privata och i min professionella roll.

Leva mer medveten är ett livslångt, ständigt pågående lärande. Genom utbildningen ”Facilitating Transformation through values: Self™” arbetar jag utforskande via coachning, dialoger och workshops, där vi utgår från våra värderingar, våra utmaningar och vad vi önskar, för att medvetengöra oss själva och komma fram till vad nästa steg är. Det är alltid lika spännande!

Jag har blivit tryggare och lugnare och kan lättare analysera mina rädslor och konfliktsituationer vilket avdramatiserar dem och förebygger nya konflikter. Jag tar vissa saker mindre personligt och kan behålla lugnet, förlorar inte energi och kan bli mer konstruktiv.

Jana Smrzova, överläkare, Region Värmland

Ann-Mari är en fantastiskt bra coach som lyssnar, låser upp problem och guidar oss vidare. Hon har ett positivt och starkt ledarskap som hjälper gruppen ta sig igenom svårigheter. Hon inspirerar mig att bli en bättre människa och ledare!

Gisela Gayner Persson, Head of Pharma Sweden, Engineering Services Life Science, ALTEN Sweden AB

Kursen är väldigt bra och anpassad efter personen som går den, och dennas erfarenheter. Ann-Mari är grymt duktig på coaching och vågar ställa de lite ”obekväma frågorna”, på ett så otroligt bra sätt. Att hon speglar och säger vilka känslor jag får när jag berättade var så spännande och lärorikt.

Pernilla Carlsson, Enhetschef VGR, Västra Götalandsregionen

Helt fantastiskt bra! Jag är på ett sätt förvånad över att trots att kursen har varit helt digital har vi skapat en sådan öppen och sårbar miljö. Där har Ann-Maris expertis och egna sätt att visa sig sårbar varit en viktig tonsättare. Hon har verkligen lyckats skapa en förtroendefull och kärleksfull närvaro som gjort att vi andra kan/vill/vågar ge oss hän.

Camilla Sjögren, Cirkulär rådgivare/Kommunikationsstrateg, CirEko

Om du är nyfiken på hur du själv kan ta tillbaka din kraft, utveckla ditt ledarskap och bli mer trygg, effektiv, inspirerande och mer av DIG, är du välkommen att höra av dig! Kontakta oss här.