”Ingenting binder dig utom dina tankar; ingenting begränsar dig utom din rädsla; och ingenting styr dig utom dina övertygelser.”

– Marianne Williamson

Ledarskapsprogram

Vårt ledarskapsprogram är för dig som vill bli mer trygg, effektiv, tydlig och inspirerande som ledare, för att på så sätt leda dig och ditt team snabbare och mer effektivt mot uppsatta mål.

Efter detta program kommer du bland annat att…

  • kunna hantera laddade, oförutsedda situationer utifrån en inre trygghet och balans, vilket skapar större lugn och harmoni i dig och i gruppen
  • kunna förebygga och hantera konflikter på ett tryggt sätt så att gruppen kan fungera effektivt
  • veta hur du kan lösa komplexa problem på ett bestående sätt, vilket ökar effektiviteten och frigör energi till annat
  • bli mer autentisk och inspirerande i ditt ledarskap vilket ökar motivationen i gruppen

Programmet startar fyra gånger per år och genomförs för närvarande via Zoom.

Vi erbjuder även programmet internt för företag, enligt offert. För prisuppgifter och bokning, kontakta info@soulguide.se.

Integrationsprogram

Vårt integrationsprogram syftar till att fortsätta resan där ledarskapsprogrammet slutar. Det består av gruppcoaching varje vecka, och fokuserar på befästa det värderingsstyrda ledarskapet.

Deltagarna i integrationsprogrammet får även tillgång till en sluten grupp online för utbyte av erfarenheter och insikter, där även en mentor är aktiv för att svara på frågor och inspirera vidare kring de metoder och modeller deltagaren fått tillgång till.

Integrationsprogrammet erbjuds för närvarande i paket om tre månader.

Deltagare i integrationsprogrammet erhåller även rabatt på individuell coaching under programmets gång.

För prisuppgifter och bokning, kontakta info@soulguide.se.

Coaching

Vi erbjuder individuell coaching via Zoom. Ett kartläggningssamtal rekommenderas innan coaching bokas.

Coachingen fokuserar på hur du med hjälp av dina värderingar kan utforska, avslöja och ersätta de valda sanningar som präglat livet hittills, släppa dem och lägga om kursen – för gott.

Coachingen bokas i paket om minst tre tillfällen.

För prisuppgifter och bokning, kontakta info@soulguide.se.

Kartläggning

Vi hjälper dig att få klarhet i vilka utmaningar du har idag i ditt ledarskap, var du vill vara, och vilka steg du kan ta för att nå dina mål, utifrån det värderingsstyrda ledarskapet som är grunden i all vår verksamhet.

Samtalet sker via Zoom och tar cirka 60 minuter. Du bokar samtalet via info@soulguide.se.

Föreläsningar

Våra föreläsningar syftar till att inspirera och entusiasmera kring hur du och din grupp med hjälp av ökad självkännedom och med värderingar och valda sanningar som utgångspunkt kan bli mer trygga, effektiva, motiverade och få mer energi över, kort sagt – bli mer inspirerade.

Föreläsningarna sker via Zoom eller på plats hos ert företag, förslagsvis som frukost- eller lunchföreläsning.

Upplägg utefter dialog med uppdragsgivare. För prisuppgifter och bokning, kontakta info@soulguide.se.

Helt fantastiskt bra! Jag är på ett sätt förvånad över att trots att kursen har varit helt digital har vi skapat en sådan öppen och sårbar miljö. Där har Ann-Maris expertis och egna sätt att visa sig sårbar varit en viktig tonsättare. Hon har verkligen lyckats skapa en förtroendefull och kärleksfull närvaro som gjort att vi andra kan/vill/vågar ge oss hän.

Camilla Sjögren, Cirkulär rådgivare/Kommunikationsstrateg, CirEko

Jag har blivit tryggare och lugnare och kan lättare analysera mina rädslor och konfliktsituationer vilket avdramatiserar dem och förebygger nya konflikter. Jag tar vissa saker mindre personligt och kan behålla lugnet, förlorar inte energi och kan bli mer konstruktiv.

Jana Smrzova, överläkare, Region Värmland

Ann-Mari är en fantastiskt bra coach som lyssnar, låser upp problem och guidar oss vidare. Hon har ett positivt och starkt ledarskap som hjälper gruppen ta sig igenom svårigheter. Hon inspirerar mig att bli en bättre människa och ledare!

Gisela Gayner Persson, Head of Pharma Sweden, Engineering Services Life Science, ALTEN Sweden AB

Kursen är väldigt bra och anpassad efter personen som går den, och dennas erfarenheter. Ann-Mari är grymt duktig på coaching och vågar ställa de lite ”obekväma frågorna”, på ett så otroligt bra sätt. Att hon speglar och säger vilka känslor jag får när jag berättade var så spännande och lärorikt.

Pernilla Carlsson, Enhetschef VGR, Västra Götalandsregionen
Vill du veta mer kontakta mig här.